BMW Voor Elkaar BV start vanaf 1 april 2020 samen met Powerful Impulse met online dienstverlening. Een bijzondere datum om te starten, maar wel een datum om te onthouden!

Powerful Impulse is ontwikkelaar van diverse onlineprogramma’s op het gebied van stress, overspan-nenheid, duurzame inzetbaarheid en loopbaanbegeleiding. We hebben juist voor hen gekozen omdat zij zelf als bedrijfsmaatschappelijk werkers zijn gestart. Zo blijven we trouw aan onze naam, we maken het voor elkaar voor onze opdrachtgevers en we zijn er als professionals ook voor elkaar.

In 2007 is Powerful Impulse opgericht door Arjen Mol en Harmen Doornbos. Samen hebben zij als trainer en bedrijfsmaatschappelijk werker elk meer dan 18 jaar ervaring in het begeleiden en coachen van medewerkers. Op basis van hun jarenlange ervaring als bedrijfsmaatschappelijk werker en trainer hebben zich gespecialiseerd in het omzetten van begeleidingsvragen uit de spreekkamer naar praktische handvatten in onlinetrainingen en cursussen.

Juist vanuit deze praktische aanpak worden medewerkers gestimuleerd door zelf aan de slag gaan met hun thema’s en daarin de eigen regie te pakken. Kernwoorden die klanten over Powerful Impulse zeggen zijn: professioneel, snel, flexibel, betrouwbaar, no nonsens, eigen regie en probleemoplossend.

We kijken uit naar een prettige en succesvolle samenwerking.

Hettie Schuring en Joyce Neijenhuis

Wilt u bedrijfsmaatschappelijk werk inschakelen?
Neem dan contact met ons op.