Conflicten op de werkvloer

Conflicten op de werkvloer

Heeft u een verstoorde arbeidsrelatie met een werknemer en komt u daar zelf niet meer uit? Of heeft u een werknemer die door problemen op het werk of thuis zijn werk niet meer goed kan uitvoeren? Dan doet u er goed aan om de hulp van BMW Voor Elkaar in te schakelen. Wij begrijpen als geen ander dat conflicten op de werkvloer ten koste gaan van de goede sfeer en de kwaliteit van het geleverde werk en dat dit snel en goed opgelost moet worden. Samen met u en uw werknemer bieden wij ondersteuning bij het ontwikkelen van het probleemoplossend vermogen van uw werknemer. Zo blijft uw werknemer duurzaam inzetbaar.

Onze werkwijze

Wanneer u kiest voor BMW Voor Elkaar voor het oplossen van conflicten op de werkvloer, dan is dit de werkwijze die wij hanteren tijdens het proces:

 • Transparantie: met inachtneming van de wettelijke voorschriften vanuit de privacywetgeving, maar ook binnen de kaders van de beroepscode van de BPSW (Beroepsvereniging van Sociaal Professionals in Sociaal Werk, voorheen NVMW)
 • Na iedere inzet van onze bedrijfsmaatschappelijk werkers krijgt u een procesmatige terugkoppeling en waar mogelijk eveneens een inhoudelijke terugkoppeling
 • U bent altijd op de hoogte in welke fase van de begeleiding u staat en afstemming is op ieder moment mogelijk
 • Er wordt altijd gekeken welke professional het beste bij uw organisatie past of welke professional de specifieke kennis in huis heeft voor de door u gestelde hulpvraag
 • Inzet kan plaatsvinden op interventiebasis. Inzet is ook mogelijk op basis van een vast dagdeel per week of per maand. Onze professional houdt dan het spreekuur op de samen met u overeengekomen dag.
 • Onze professionals werken kortdurend, dat wil zeggen 4 tot 6 consulten na de intake. Halverwege de begeleiding is er een tussenevaluatie
 • Gesprekken vinden voorkeur plaats op uw locatie. Indien noodzakelijk is het ook mogelijk een gesprek te voeren bij uw werknemer thuis

Diensten BMW Voor Elkaar BV

Wij zijn u graag van dienst op het gebied van conflictbemiddeling, maar ook op het gebied van andere gebeurtenissen helpen wij u graag. Zo kunt u bij ons terecht voor:

 • Gezamenlijk gesprek
 • Ondersteuning bij rouw en verlies
 • Vertrouwenspersoon voor ongewenste omgangsvormen
 • Klachtencommissie voor ongewenste omgangsvormen
 • Consultancy

Over BMW Voor Elkaar

BMW Voor Elkaar is de organisatie met een landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijke werkers die werkgevers én werknemers ondersteunen bij psychosociale problematiek zoals een verstoorde arbeidsrelatie. Samen met u en uw werknemer bieden wij ondersteuning bij het ontwikkelen van het probleemoplossend vermogen van uw werknemer. Zo blijft uw werknemer duurzaam inzetbaar en zal het conflict op de werkvloer snel verholpen worden.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een einde maken aan het conflict op de werkvloer, maar komt u hier niet samen uit? Schakel dan BMW Voor Elkaar in. Neem direct contact op.

Wil je meer informatie?

Contact opnemen