Medewerkers

Marcella Markwat

MfN-registermediator | Familie mediator  “Conflicten kunnen eindigen door met elkaar te praten.” Persoonlijk denk ik in termen van vooruitgang, resultaten en succes. Zo denk ik ook over mijn begeleiding in mediationsessies. De eerste focus is de kern van het conflict vinden. Hierbij is ruimte voor emoties en verdieping. Uiteraard kijken we ook naar het verleden,… Lees meer »

Marielle Koks

Als coach en bedrijfsmaatschappelijk werker ga ik uit van de innerlijke kracht en kwaliteiten van mensen en help ik bij het vinden van een nieuwe balans. Mijn boodschap is: Je hebt wat jou overkomt niet voor het uitkiezen, maar je hebt wel een keuze in hoe je omgaat met wat jou overkomt. Dat stelt ons… Lees meer »

Chris Hemerijck

Chris Hemerijck gaat zich zeer binnenkort aan u voorstellen.

Els Garritsen

Als psycholoog en coach heb ik ervaring met verschillende doelgroepen en werkwijzen. Ik werk veel met cliënten met chronische pijn en/of vermoeidheid, burnout, angst en depressie. Centraal in mijn werk staat bewustwording van belemmerende patronen, zoals perfectionisme, faalangst, (over)verantwoordelijkheid, sub-assertiviteit en negatief denken. Het doel hierbij is om vanuit inzicht naar uitzicht te komen waardoor… Lees meer »

Joanne Kane

Ik werk met humor, leuke opdrachten, metaforen en een flinke spiegel. Mijn kracht ligt in het werken met inzicht in gedrag en de focus te leggen op het vergroten van vaardigheden. Ik geloof in de kracht van stilte, het ook af en toe over leuke en mooie zaken te hebben en soms functioneel iets over… Lees meer »

Anniek de Noord

Anniek de Noord, 38 jaar, bedrijfsmaatschappelijk werker, teamcoach, coach persoonlijk leiderschap en trainer. “Onze grootste les en waarde zit volgens mij niet alleen in het voorkomen dat we vallen, maar in het omgaan met het vallen als onderdeel van het leven”. Mijn drive als coach in organisaties; speelsheid toevoegen, persoonlijk leiderschap versterken, groeien, samenwerken vanuit… Lees meer »

Reshma Jagroep

Reshma Jagroep gaat zich zeer binnenkort aan u voorstellen.

Marie-José van Dijke

Als bedrijfsmaatschappelijk werk en vertrouwenspersoon is mijn drive om medewerkers te verrijken door het verwerven van inzichten en ontwikkelen van vaardigheden. Met inzichten, vaardigheden, tips en steun word je in staat gesteld om de eigen regie te herpakken en bestand te zijn nu en in het vervolg als er weer moeilijke situaties zijn. Om dat… Lees meer »

Tatjana van Woezik

Als bedrijfsmaatschappelijk werker, executive coach, trainer en vertrouwenspersoon heb ik een rijke ervaring opgebouwd in het begeleiden van uiteenlopende trajecten op het gebied persoonlijke groei, herstel van werk-privé balans, ongewenst gedrag, conflicthantering en verzuimmanagement binnen diverse organisaties. Mijn interventies zijn erop gericht om een praktische vertaalslag te maken van bewustwording van eigen gedrag, het verhelderen… Lees meer »

Dilara Coskun

Onderwerpen als ‘de mens’ en ‘de gezondheid’ in de breedste zin van het woord, hebben mij altijd oprecht geïnteresseerd omdat ik van nature erg nieuwsgierig en leergierig ben aangelegd. Hierom wist ik al in een vroege stadium van mijn loopbaan, dat ik graag een positieve bijdrage wil leveren voor mensen die door allerlei privé of… Lees meer »