Medewerkers

Judith Jansen

Ruim 15 jaar begeleid ik als coach, adviseur en bedrijfsmaatschappelijk werker professionals in veranderingsprocessen bij het (her)vinden van balans in werk en persoonlijk leven. Mijn hart ligt in het in beweging brengen van mensen die niet lekker in hun vel zitten. Ik word gedreven om mensen inzicht te geven in hun kracht, kwaliteiten en drijfveren,… Lees meer »

Kim Huijben

Na een persoonlijke zoektocht binnen mijn vakgebied merk ik erg veel rust te hebben gevonden bij mijn rol als bedrijfsmaatschappelijk werker. De afgelopen jaren heb ik ervaring op gedaan de jeugdzorg, het ziekenhuis en de jeugd ggz. Mijn werkwijze typeert zich door systemisch naar de mens achter de mens te kijken, waarbij oude patronen en… Lees meer »

Ingrid Middelkoop

Ik coach en begeleid al jaren mensen, teams en organisaties. Naast coach ben ik MfN Registermediator gespecialiseerd in arbeid- en organisatiemediation. In mijn werk begeleid en leer mensen & organisaties om effectief om te gaan met conflicten, verzuim en veranderingen in hun werk en privé leven. Als coach kan ik je begeleiden op diverse gebieden,… Lees meer »

Marcella Markwat

MfN-registermediator | Familie mediator  “Conflicten kunnen eindigen door met elkaar te praten.” Persoonlijk denk ik in termen van vooruitgang, resultaten en succes. Zo denk ik ook over mijn begeleiding in mediationsessies. De eerste focus is de kern van het conflict vinden. Hierbij is ruimte voor emoties en verdieping. Uiteraard kijken we ook naar het verleden,… Lees meer »

Marielle Koks

Als coach en bedrijfsmaatschappelijk werker ga ik uit van de innerlijke kracht en kwaliteiten van mensen en help ik bij het vinden van een nieuwe balans. Mijn boodschap is: Je hebt wat jou overkomt niet voor het uitkiezen, maar je hebt wel een keuze in hoe je omgaat met wat jou overkomt. Dat stelt ons… Lees meer »

Chris Hemerijck

Chris Hemerijck gaat zich zeer binnenkort aan u voorstellen.

Els Garritsen

Als psycholoog en coach heb ik ervaring met verschillende doelgroepen en werkwijzen. Ik werk veel met cliënten met chronische pijn en/of vermoeidheid, burnout, angst en depressie. Centraal in mijn werk staat bewustwording van belemmerende patronen, zoals perfectionisme, faalangst, (over)verantwoordelijkheid, sub-assertiviteit en negatief denken. Het doel hierbij is om vanuit inzicht naar uitzicht te komen waardoor… Lees meer »

Joanne Kane

Ik werk met humor, leuke opdrachten, metaforen en een flinke spiegel. Mijn kracht ligt in het werken met inzicht in gedrag en de focus te leggen op het vergroten van vaardigheden. Ik geloof in de kracht van stilte, het ook af en toe over leuke en mooie zaken te hebben en soms functioneel iets over… Lees meer »

Anniek de Noord

Anniek de Noord, 38 jaar, bedrijfsmaatschappelijk werker, teamcoach, coach persoonlijk leiderschap en trainer. “Onze grootste les en waarde zit volgens mij niet alleen in het voorkomen dat we vallen, maar in het omgaan met het vallen als onderdeel van het leven”. Mijn drive als coach in organisaties; speelsheid toevoegen, persoonlijk leiderschap versterken, groeien, samenwerken vanuit… Lees meer »

Marie-José van Dijke

Als bedrijfsmaatschappelijk werk en vertrouwenspersoon is mijn drive om medewerkers te verrijken door het verwerven van inzichten en ontwikkelen van vaardigheden. Met inzichten, vaardigheden, tips en steun word je in staat gesteld om de eigen regie te herpakken en bestand te zijn nu en in het vervolg als er weer moeilijke situaties zijn. Om dat… Lees meer »