Medewerkers

Kathelijne van Mierlo

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg! Mijn visie is mensen begeleiden, zodat zij in staat zijn, hun volledige potentieel aan vaardigheden, leiderschap en talenten weer te vinden en daarnaar te leven. Ik heb ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg op het gebied van psychische, psychosociale en psychosomatische klachten. Denk hierbij… Lees meer »

Mieke van de Sande

Als ervaren bedrijfsmaatschappelijk werker is het nog steeds mijn passie is om mensen te leren hoe ze weer grip kunnen krijgen op hun persoonlijke situatie waardoor hun zelfredzaamheid wordt vergroot. Mijn begeleiding kenmerkt zich door korte en effectieve behandeltrajecten en een tijdige doorverwijzing naar de tweede lijn. Ik werk graag samen met andere disciplines, maar… Lees meer »

Natasja Bergstra

Denken in mogelijkheden en niet blijven hangen in onmogelijkheden is mijn levensvisie. Als bedrijfsmaatschappelijk werker ben ik creatief en is het mijn passie om werknemers/werkgevers in hun kracht te zetten. Dit doe ik nu 15 jaar met heel veel plezier! Samen onderzoeken wat er speelt daar ruimte aangeven en helder krijgen waar mogelijkheden liggen. Onderzoeken… Lees meer »

Nicolet Antonissen

Mijn naam in Nicolet Antonissen en ik ben bedrijfsmaatschappelijk werker/ coach. Ik ondersteun medewerkers die worstelen met werk en/of prive gerelateerde zaken. Aanleiding voor gesprekken kan zijn dat je spanning en stress ervaart, dat je constant aan het rennen en vliegen bent, dat je geen nee durft te zeggen, dat je veel ballen hoog hebt… Lees meer »

Sandra de Callafon

MFN (familie) mediator en vertrouwenspersoon. Aangenaam ik ben Sandra de Callafon 51 jaar en sta dus midden in het leven. Jarenlang heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening en sinds een aantal jaar heb ik de switch gemaakt naar Mediation. Als persoon en mediator heb ik interesse in mensen en ben ik harmonieus ingesteld. Verder… Lees meer »

Natasja Breugelmans

‘Met elkaar en voor elkaar zorgen’ betekent voor mij zoveel mogelijk mensen tot hun recht laten komen in de maatschappij en dat zij beter om leren gaan met de uitdagingen en problemen van het dagelijks leven. Dat is mijn missie en daarom ben ik als bedrijfsmaatschappelijk werker, vertrouwenspersoon, trainer en coach aan de slag gegaan… Lees meer »

Francis Stroes

Francis Stroes, loopbaanbegeleider, coach persoonlijke ontwikkeling werk & privé met ruime ervaring vanuit de uitzendbranche en eigen praktijk. Samen met jou gaan we op zoek om weer plezier terug te krijgen in jouw werk en privé. Dit kan zowel coachend buiten in de natuur als binnen in een coachingsruimte. Het gaat om jou, en elk… Lees meer »

Judith Jansen

Ruim 15 jaar begeleid ik als coach, adviseur en bedrijfsmaatschappelijk werker professionals in veranderingsprocessen bij het (her)vinden van balans in werk en persoonlijk leven. Mijn hart ligt in het in beweging brengen van mensen die niet lekker in hun vel zitten. Ik word gedreven om mensen inzicht te geven in hun kracht, kwaliteiten en drijfveren,… Lees meer »

Kim Huijben

Na een persoonlijke zoektocht binnen mijn vakgebied merk ik erg veel rust te hebben gevonden bij mijn rol als bedrijfsmaatschappelijk werker. De afgelopen jaren heb ik ervaring op gedaan de jeugdzorg, het ziekenhuis en de jeugd ggz. Mijn werkwijze typeert zich door systemisch naar de mens achter de mens te kijken, waarbij oude patronen en… Lees meer »

Ingrid Middelkoop

Mijn naam is Ingrid Middelkoop. Jarenlang heb ik gewerkt als (interim)manager in het bedrijfsleven, zorg en kinderopvang. Onenigheid, trammelant, conflicten allemaal begrippen, die mij altijd geboeid hebben. Mensen zijn nu eenmaal verschillend en hoe kunnen we die verschillen op een effectieve en positieve manier elkaar versterken? De vraag die mij heeft doen besluiten om mezelf… Lees meer »