Soms krijgen medewerkers te maken met schokkende gebeurtenissen op het werk. Een bedrijfsongeval, agressie of een andere calamiteit komen vaker voor dan u denkt. Ingrijpende gebeurtenissen op het werk hebben vaak verstrekkende gevolgen voor medewerkers. Met goede opvang en begeleiding voorkomt u uitval van medewerkers. BMW Voor Elkaar staat voor u klaar en biedt ondersteuning na schokkende gebeurtenissen.

Na uw melding bepalen we direct hoe we het beste kunnen helpen en wie we daarvoor inzetten. We zorgen ervoor dat de bedrijfsmaatschappelijk werkers van BMW Voor Elkaar zo snel mogelijk ter plaatse zijn als dit nodig is. We begeleiden niet alleen uw medewerkers, maar zijn er ook voor het management en de directie. De begeleiding kan individueel of in groepsverband. Ook zorgen we voor nazorg en houden u op de hoogte van gesprekken met uw medewerker.

Het Calamiteitenteam van BMW Voor Elkaar bestaat uit een team van bedrijfsmaatschappelijk werkers die gespecialiseerd zijn in ondersteuning na traumatische ervaringen. Het team werkt landelijk en staat na de melding direct voor u klaar. De bedrijfsmaatschappelijk werkers van het Calamiteitenteam zijn speciaal opgeleid om mensen te begeleiden die een traumatische ervaring hebben gehad. Naast emotionele steun adviseren ze ook over praktische zaken, zoals het informeren van het thuisfront.

Wilt u bedrijfsmaatschappelijk werk inschakelen?
Neem dan contact met ons op.