Soms krijgen medewerkers te maken met schokkende gebeurtenissen op het werk. Een bedrijfsongeval, agressie of een andere calamiteit komen vaker voor dan u denkt. Ingrijpende gebeurtenissen op het werk hebben vaak verstrekkende gevolgen voor medewerkers. Met goede opvang en begeleiding voorkomt u uitval van medewerkers.

Werkwijze calamiteiten

Na uw melding hebben we zo snel mogelijk een bedrijfsmaatschappelijk werker ter plaatse zijn als dit nodig is. We begeleiden niet alleen uw medewerkers, maar zijn er ook voor het management en de directie. De begeleiding kan individueel of in groepsverband. Ook zorgen we voor nazorg en houden u op de hoogte van gesprekken met uw medewerker.

Het calamiteitenteam

Het calamiteitenteam van BMW Voor Elkaar bestaat uit een team van bedrijfsmaatschappelijk werkers die gespecialiseerd zijn in ondersteuning na traumatische ervaringen. Naast emotionele steun adviseren ze ook over praktische zaken, als bijvoorbeeld het informeren van het thuisfront. Het team werkt landelijk en staat na de melding direct voor u klaar.

Wilt u meer weten over het calamiteitenteam?
Neem dan contact met ons op.