Preventie verzuim

Preventie verzuim

Heeft u hulp nodig bij de aanpak of preventie van verzuim? Dan is BMW Voor Elkaar BV precies wat u zoekt. BMW Voor Elkaar BV is de organisatie met een landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijke werkers die werkgevers én werknemers ondersteunen bij psychosociale problematiek zoals langdurig verzuim. Onze verzuimexperts helpen u graag met het verminderen van verzuim en weten precies hoe zij moeten handelen in diverse situaties.

Verzuim verminderen

Wanneer er sprake is van frequent verzuim dan is er vaak meer aan de hand. Onze verzuimexpert kijkt naar de psychosociale problemen, problemen met de werkgever en problemen thuis. Samen kijken we samen naar hoe uw werknemer weer op een goede manier de werkvloer op kan en ondersteunen we uw werknemer hierbij. BMW Voor Elkaar BV werkt altijd met korte lijnen en korte consulttrajecten (met een maximum van zes) om zo oneindige trajecten te voorkomen.

Onze diensten

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een expert die helpt met het verzuim verminderen. Ook bij andere zware emotionele gebeurtenissen helpen wij graag. Er zijn verschillende manieren waarop wij uw werknemer kunnen helpen re-integreren. De diensten waarvoor u onder andere bij ons terecht kunt zijn:

  • Bedrijfsmaatschappelijke dienstverlening
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk
  • Conflictbemiddeling
  • Ondersteuning bij rouw en verlies

BMW Voor Elkaar

Wilt u meer weten over BMW Voor Elkaar BV of bent u benieuwd wat wij op het gebied van de aanpak of preventie van verzuim voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met BMW Voor Elkaar BV door te bellen naar 0343-700235. U kunt voor het maken van een afspraak ook een mail sturen naar info@bmwvoorelkaar.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wil je meer informatie?

Contact opnemen