Anne Moazzeni

Regio Midden

Ieder mens heeft de kracht in zich om geluk te voelen. Deze kracht en het geloof in jezelf kun je tijdelijk verliezen, maar er is altijd een weg naar geluk.

Als professioneel coach help ik jou graag in het vinden van deze weg terug naar geluk. Elke persoonlijke situatie is uniek. Maar met mijn lange ervaring dring ik snel door tot de kern en kan ik gericht begeleiden.

Ik bied trajecten aan die zich specifiek richten op verwerking van rouw en verlies. Dit kan het gevolg zijn van het overlijden van dierbaren of een scheiding. In mijn professionele loopbaan heb ik, vanuit mijn medische achtergrond, vele patiënten begeleid waarbij verwerking een belangrijke rol speelde.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in bedrijfsgerichte coaching. Met mijn eigen migratie achtergrond ben ik me bewust van de impact die cultuur kan hebben op de onderlinge samenwerking. Cultuurverschillen zijn een verrijking voor elk team. Die wil ik benutten met behoud van eigen identiteit.

Mijn lange ervaring in een academisch ziekenhuis heeft mij een goed inzicht gegeven in de uitdagingen van werken binnen grote organisaties. Het is mijn streven dat je weer met energie en een geluksgevoel naar je werk gaat.