Diny van Schepen

Regio Noord-West

In wrijving zit groei. Of deze wrijving of dit ‘conflict’ nu met jezelf, een ander of binnen een team is, ik help je in deze lastige situaties naar verandering. Vanuit focus, stress of ‘conflict’ zijn we vaak niet meer in staat in de volle breedte te kijken en te voelen. Als coach verbreed ik je blik en geef ik je handvatten om hoofd en hart te verbinden. We creëren samen het overzicht van mogelijkheden, zodat je vanuit persoonlijke kracht een volgende stap kunt zetten. Vanuit mijn Twentse roots komen de eigenschappen nuchter, vriendelijk en geduldig. En vanuit mijn jarenlange ervaring als leidinggevende en adviseur binnen een multinational hebben daadkracht, doortastendheid en verbondenheid nog meer vorm gekregen.

Als mediator, coach, trainer en vertrouwenspersoon ondersteun ik individu, teams en organisaties in veranderingsprocessen. Wanneer je zelf of samen in cirkeltjes draait help ik jou of jullie samen een nieuw pad te kiezen.

Als stress en burn-out coach help ik je om grenzen te stellen en keuzes te maken die op dat moment het beste bij je passen. Door tijd te nemen om ‘stil te staan’ bij de situatie ontstaat rust en een breder perspectief om nieuwe mogelijkheden te ontdekken.