Verzuimbegeleiding

Heeft u behoefte aan verzuimbegeleiding, omdat u te maken heeft met een werknemer die langdurig ziek is geweest? Of is er sprake van frequent verzuim en weet u niet hoe u hier mee om moet gaan? Dan doet u er goed aan om de hulp van BMW Voor Elkaar BV in te schakelen. BMW Voor Elkaar BV is de organisatie met een landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijke werkers die werkgevers én werknemers ondersteunen bij psychosociale problematiek zoals langdurig verzuim. Dankzij onze korte lijnen en snelle inzetbaarheid is er altijd een bedrijfsmaatschappelijk werker bij u in de buurt die u kan helpen met bijvoorbeeld verzuimbegeleiding.

Verzuimbegeleiding van BMW Voor Elkaar BV

De professional van BMW Voor Elkaar BV kijkt naar de psychosociale problemen, problemen met u als werkgever en eventuele problemen thuis. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste manier voor de re-integratie van uw werknemer en bieden we hulp bij het ziekteverzuim verminderen. Wij bieden hierin volledige ondersteuning, zodat hij of zij op een fijne manier weer aan het werk kan gaan. Om oneindige trajecten te voorkomen werken wij met een maximum van zes consulten.

Diensten

BMW Voor Elkaar BV staat niet alleen voor u klaar op het gebied van verzuimbegeleiding, maar ook voor andere diensten kunt bij ons terecht.

  • Bedrijfsmaatschappelijke dienstverlening
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk
  • Conflictbemiddeling
  • Ondersteuning bij rouw en verlies

Contact opnemen

Heeft u verzuimbegeleiding nodig, omdat u er zelf niet helemaal uit komt? Schroom dan niet en schakel de hulp van BMW Voor Elkaar BV in. Wij helpen u graag met het oplossen van eventuele problemen en met het ziekteverzuim verminderen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Wil je meer informatie?

Contact opnemen