Verzuimreductie

Heeft u een werknemer die langdurig ziek is of langdurig ziek is geweest en vindt u het lastig om uw werknemer te begeleiden bij de re-integratie op de werkvloer? Of heeft u te maken met een werknemer die zich frequent ziek meldt? Dan kunnen de professionals van BMW Voor Elkaar BV u helpen met professionele verzuimreductie. Onze verzuimexperts kijken naar psychosociale problemen, problemen met de werkgever en problemen thuis. Samen met u en uw werknemer bieden wij ondersteuning bij, zodat uw werknemer weer op een goede manier de werkvloer op kan.

Over ons

BMW Voor Elkaar BV is de organisatie met een landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijke werkers die werkgevers én werknemers ondersteunen bij psychosociale problematiek zoals langdurig verzuim. Wij helpen u graag verder op het gebied van verzuimreductie en zorgen ervoor dat uw werknemers duurzaam inzetbaar blijven.

Wij werken altijd met korte lijnen en korte consultrajecten (van maximaal zes consulten) om zo oneindige trajecten te voorkomen.

Onze diensten

Niet alleen op het gebied van verzuimreductie bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook bij andere zware emotionele gebeurtenissen helpen wij graag. Er zijn verschillende manieren waarop wij uw werknemer kunnen helpen re-integreren. De diensten waarvoor u onder andere bij ons terecht kunt zijn:

  • Bedrijfsmaatschappelijke dienstverlening
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk
  • Conflictbemiddeling
  • Ondersteuning bij rouw en verlies

Hulp inschakelen?

Dus kunt u wel wat hulp gebruiken bij het reduceren van het verzuim? Neem dan contact op met BMW Voor Elkaar BV door te bellen naar 0343-700235. U kunt voor het maken van een afspraak ook een mail sturen naar info@bmwvoorelkaar.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wil je meer informatie?

Contact opnemen