Ziekteverzuimbeleid

Breng de oorzaak van uw verzuim in kaart

Heeft u een werknemer die voor lange tijd ziek is geweest en vindt u het lastig om deze te begeleiden bij de re-integratie op de werkvloer? Schakel dan de hulp in van BMW Voor Elkaar. Wij helpen u graag met het in kaart brengen van het ziekteverzuimbeleid.

BMW Voor Elkaar kijkt naar de psychosociale problemen, problemen met de werkgever en problemen thuis om zo uw werknemer goed te kunnen begeleiden en weer aan het werk te krijgen. Wij werken altijd met korte lijnen en korte consulttrajecten (van maximaal zes consulten) om zo oneindig lange trajecten te voorkomen. Wilt u graag uw ziekteverzuim verminderen? Dan staan de professionals van BMW Voor Elkaar voor u klaar.

Wie zijn wij?

BMW Voor Elkaar is een organisatie met een landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijke werkers die werkgevers én werknemers ondersteunen bij psychosociale problematiek, zoals langdurig verzuim.

Aandacht voor verzuimpreventie zal het verzuim terugdringen en u helpen om vroegtijdig signalen van een dreigend verzuim te herkennen. Samen met u en uw werknemer bieden wij ondersteuning bij het ontwikkelen van het probleemoplossend vermogen van uw werknemer. Zo blijft uw werknemer duurzaam inzetbaar.

Onze diensten

Niet alleen op het gebied van ziekteverzuimbeleid zijn wij u graag van dienst, maar ook bij andere gebeurtenissen met betrekking tot uw werknemer kunt u bij ons terecht.

  • Gezamenlijk gesprek.
  • Ondersteuning bij rouw en verlies.
  • Vertrouwenspersoon voor ongewenste omgangsvormen.
  • Klachtencommissie voor ongewenste omgangsvormen.
  • Consultancy.

Ja, ik wil ziekteverzuim minderen!

Wilt u graag het ziekteverzuim minderen of wilt u uw werknemer op een goede manier laten re-integreren en heeft u hierbij hulp van een professional nodig? Neem dan eens telefonisch of per mail contact op met BMW Voor Elkaar voor hulp bij verzuimpreventie. Ook kunt u het aanmeldformulier downloaden.

Direct contact of een afspraak maken?

Van persoonlijk advies tot een directe aanmelding, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur op
085-303 9262 of vul onderstaand formulier in.

Voor calamiteitenopvang van 08.30 uur tot 17.00 uur belt u met
085-3039262 . Buiten kantoortijd en in het weekend belt u met
085-0047997

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.