Calamiteitenopvang 24/7

Psychosociale ondersteuning na een ingrijpende gebeurtenis

Soms krijgen medewerkers te maken met ingrijpende gebeurtenissen op het werk. Een bedrijfsongeval, agressie, ontslag, ongeval woon-werkverkeer of een andere calamiteit komen vaker voor dan u denkt.

Ingrijpende gebeurtenissen op het werk hebben vaak verstrekkende gevolgen voor medewerkers of zelfs een heel team. Met goede opvang en begeleiding voorkomt u uitval van uw medewerkers.

Het calamiteitenteam van BMW Voor Elkaar staat dag en nacht voor u klaar. Ook als u geen klant van ons bent, zijn we er voor u.

Tijdens kantooruren zijn wij te bereiken van 08.30 tot 17.00 uur en belt u met 085-3039262.

Buiten kantooruren en in het weekend belt u met 085-0047997.

 

 

MAgazijn vallende dozen

Melden calamiteiten

Na uw melding, dag of nacht, hebben we eerst een telefonisch gesprek met u over wat er aan de hand is. Indien nodig zal dan zo snel mogelijk een bedrijfsmaatschappelijk werker ter plaatse zijn. We begeleiden niet alleen uw medewerkers, maar zijn er ook voor het management en de directie. De begeleiding kan individueel zijn of in groepsverband. Ook zorgen we voor nazorg en houden u op de hoogte van gesprekken met uw medewerker(s).

U hoeft niet per se klant te zijn van BMW Voor Elkaar, ieder bedrijf dat hulp nodig heeft kan ons bellen. We werken niet met een abonnement, maar alleen als er daadwerkelijk wordt ingezet.

Het calamiteitenteam

Het calamiteitenteam van BMW Voor Elkaar bestaat uit een team van bedrijfsmaatschappelijk werkers die gespecialiseerd zijn in ondersteuning na traumatische ervaringen. Naast emotionele steun adviseren ze ook over praktische zaken, als bijvoorbeeld het informeren van het thuisfront. Het team werkt landelijk en staat na de melding direct voor u klaar. Kijk ook bij de werkwijze van een calamiteitenbegeleider.

 

 

Direct contact of een afspraak maken?

Van persoonlijk advies tot een directe aanmelding, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur op
085-303 9262 of vul onderstaand formulier in.

Voor calamiteitenopvang van 08.30 uur tot 17.00 uur belt u met
085-3039262 . Buiten kantoortijd en in het weekend belt u met
085-0047997

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.