De Sociale Raadsvrouw

Ervaren team van schuldhulpverleners en budgetcoaches

De Sociale Raadsvrouw bestaat uit een landelijk werkende groep financiële zorgverleners die zich bezig houden met schulden en budgetcoaching voor werknemers. Met onze 18 jaar ervaring zijn wij één van de grootste spelers op de markt. We hebben de nodige ervaring bij crisisinterventie; het voorkomen van ontruimingen, afsluitingen van energie, het corrigeren van loonbeslagen en  het oplossen van diverse sociaal juridische problematiek.

U moet ons, naast dat we financieel zorgverlener zijn, meer zien als totaal-probleemoplossers.

De Sociale Raadsvrouw is april 2007 gestart en sinds januari 2022 als groep onderdeel van BMW Voor Elkaar.

Financieel zorgverleners door het hele land

Wij hebben verdeeld over het land een dertigtal financieel zorgverleners. Naast dat ze allemaal opgeleid zijn als schuldhulpverlener of budgetcoach hebben allen hun eigen specialisme, zoals verzekeringen, hypotheken, uitkeringen, insolventierecht etc. Om van elkaars kennis gebruik te kunnen maken kan iedere financieel zorgverlener te allen tijde, vanwaar ook, vragen stellen aan de andere partijen. Ook worden binnen De Sociale Raadsvrouw ieder jaar studiedagen georganiseerd, waarbij voor ons interessante organisaties en bedrijven worden uitgenodigd die ons iets kunnen leren of waarmee we kunnen samenwerken. Op deze manier hebben we in de loop van de jaren een enorm netwerk met zakenpartners opgebouwd, die meehelpen aan het weer financieel gezond maken van uw werknemer.

Direct contact of een afspraak maken?

Van persoonlijk advies tot een directe aanmelding, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur op
085-303 9262 of vul onderstaand formulier in.

Voor traumaopvang belt u dag en nacht met nummer
0411-650775

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.