Psychologen

Voor snelle hulp en ondersteuning bij psychische klachten

Psychologen

Psychische klachten op de werkplek maken een groot deel uit van het verzuim. Natuurlijk wilt u niet dat uw medewerker maanden moet wachten op hulp met als gevolg dat u hem of haar al die tijd kwijt bent. BMW Voor Elkaar heeft daarom een aantal samenwerkingspartners voor psychologische hulp, zonder wachtlijsten.

Deze psychologen helpen medewerkers met diverse psychische klachten. De mens en zijn mogelijkheden wordt centraal gezet. Zoals u van ons gewend bent werken wij ook hier snel en zonder vervelende wachtlijsten. Uw medewerker wordt meteen gebeld en heeft binnen 5 werkdagen een afspraak voor een intake.

Uitgangspunten:

  • Werk als onderdeel van herstel.
  • Gericht werken met uw medewerker aan een oplossing.
  • Besteed energie aan wat uw medewerker kan beïnvloeden.
  • Uw medewerker gaat actief aan de slag met zijn of haar herstel.
  • Korte lijnen met de organisatie.

Geen diagnose behandelcombinaties

De psychologen werken niet met protocollen, diagnoses of labels. De psychologen werken dus niet met zogenaamde diagnose behandelcombinaties (DBC’s). Zij brengen samen met uw medewerker de problemen in kaart. Uw medewerker krijgt met behulp van opdrachten en inzichten weer grip op zijn of haar leven.

Werkwijze

U kunt uw medewerker aanmelden voor psychologische hulp. We schakelen dan de dichtstbijzijnde psycholoog in. Binnen 48 uur na doorverwijzing neemt de psycholoog contact op. De afspraak vindt bij voorkeur plaats op een spreekuurlocatie van de psycholoog.

Direct contact of een afspraak maken?

Van persoonlijk advies tot een directe aanmelding, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur op
085-303 9262 of vul onderstaand formulier in.

Voor calamiteitenopvang van 08.30 uur tot 17.00 uur belt u met
085-3039262 . Buiten kantoortijd en in het weekend belt u met
085-0047997

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.