Mantelzorg

“Een werknemer die thuis komt te zitten is veel duurder!”

Mantelzorgmakelaar

Eén op de drie volwassen Nederlanders zorgt langdurig voor een ziek familielid. Mantelzorg heet dat officieel. Veel van die ruim vier miljoen mantelzorgers hebben naast hun zorgtaken ook nog allerlei andere verantwoordelijkheden, zoals een gezin, een sociaal leven en een drukke baan. Overbelasting ligt dan al snel op de loer.

Het is een bekend verhaal, collega’s of vrienden waarvan de echtgenoot of een ander familielid ernstig ziek wordt. Dan komen er allerlei zorgtaken op iemands schouder terecht. Zoiets overkomt je, daar kies je niet voor. De kans is groot dat al deze verantwoordelijkheden teveel worden voor de mantelzorger en de mantelzorger hierdoor zelf ook ziek thuis komen te zitten.

Als mantelzorger kom je terecht in een doolhof van ingewikkelde formulieren en ondoorzichtige procedures. Dit terwijl je het al zo druk hebt met de dagelijkse zorg voor een ernstig ziek familielid of vriend. Als Mantelzorgmakelaar kunnen we helpen bij het regelen van zaken op het gebied van zorg, werk, welzijn, wonen en financiën. De Mantelzorgmakelaar kan bepaalde taken overnemen waardoor je als mantelzorger ontlast wordt en meer rust en overzicht krijgt. Een Mantelzorgmakelaar is er ter ondersteuning, de regie blijft bij de mantelzorger.

Direct contact of een afspraak maken?

Van persoonlijk advies tot een directe aanmelding, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur op
085-303 9262 of vul onderstaand formulier in.

Voor calamiteitenopvang van 08.30 uur tot 17.00 uur belt u met
085-3039262 . Buiten kantoortijd en in het weekend belt u met
085-0047997

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.