Over BMW Voor Elkaar & De Sociale Raadsvrouw

Over ons

De Sociale Raadsvrouw

De Sociale Raadsvrouw bestaat uit een landelijk werkende groep financiële zorgverleners die zich bezig houden met schulden en budgetcoaching voor werknemers.

BMW Voor Elkaar

BMW Voor Elkaar is een groeiend landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijk werkers, vertrouwenspersonen, calamiteitenbegeleiders, coaches, mediators, HR specialisten en trainers.

Onze professionals

We hebben een groot aantal professionals met verschillende specialiteiten.
Maak hieronder kennis met onze professionals.

Binnen BMW Voor Elkaar en De Sociale Raadsvrouw zullen wij er alles aan doen om onze zgn. ‘footprint’ zo klein mogelijk te houden

We proberen zoveel mogelijk werknemers te helpen in de eigen regio met een lokale bedrijfsmaatschappelijk werker of budgetcoach om het aantal gereden kilometers zo laag mogelijk te houden. Indien mogelijk vergaderen wij online via Teams. Dit doen we met nieuwe klanten/bedrijven maar ook met cliënten. Als er één mooi ding is dat de coronacrisis ons gebracht heef, is dat we nu weten dat het heel goed mogelijk is online te vergaderen en online consulten te voeren.

Ook zullen bij teamdagen de lunches zoveel mogelijk voorzien zijn van lokaal geteeld voedsel en dan ook nog het liefst vegetarisch. Dit zal niet altijd kunnen, maar we gaan het in ieder geval proberen. Ieder jaar zal de directie een donatie doen aan een goed doel op het gebied van klimaat.

Met zijn allen kunnen we iets doen aan de opwarming van de aarde, soms klein, soms groot. Bewust bezig zijn met grondstoffen is wat we allemaal kunnen doen. Cool down the planet.

Hettie Schuring
Directeur

De professionals van BMW Voor Elkaar en De Sociale Raadsvrouw

Maak kennis met ons landelijke netwerk van experts

  • Filteren op regio: