Over ons

In 2015 werd BMW Voor Elkaar opgericht door Joyce Neijenhuis en Hettie Schuring. Joyce Neijenhuis werkte als zelfstandig bedrijfsmaatschappelijk werker (BMW), maar haar praktijk werd te groot om het alleen te doen. Joyce kende Hettie vanuit haar netwerk als directeur van De Sociale Raadsvrouw. Na goed overleg besloten ze samen te gaan werken. Hettie kent het klappen van de zweep in het opzetten en beheren van een netwerk van zelfstandig gevestigde professionals. Joyce is expert op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk, vertrouwenspersoon en mediation.

De naam zegt eigenlijk alles. BMW Voor Elkaar; we maken het voor elkaar, voor onze klanten en cliënten, maar we zijn er ook voor elkaar als professionals. Het uitgangspunt is: we laten de professional dé professional zijn. Bij BMW Voor Elkaar staat transparant werken centraal. Uiteraard met inachtneming van de beroepscode en AVG, op de wijze die past bij de medewerker, de leidinggevende en de professional zelf. De bedrijfsmaatschappelijk werkers van BMW Voor Elkaar leveren maatwerk, werken accuraat en snel zonder in te boeten op de kwaliteit.

Joyce Neijenhuis

Joyce is een no-nonsens professional met ruime ervaring op het gebied van bedrijfsmaatschappelijk werk. Ze heeft jarenlange ervaring als uitvoerend bedrijfsmaatschappelijk werker en was ook inhoudseindverantwoordelijke voor een vakgroep bedrijfsmaatschappelijk werkers bij een grote landelijke arbodienstverlener.

“Ik wil graag collega-vakgenoten in de gelegenheid stellen zich aan te sluiten bij een netwerk van bevlogen professionals. Een netwerk dat staat voor de verdere ontwikkeling van ons mooie vak. En een netwerk dat je laat stralen in de dingen waar je goed in bent, zoals het begeleiden van mensen.”

Joyce Neijenhuis

Hettie Schuring

Net als Joyce heeft ook Hettie een no-nonsens benadering en een groot enthousiasme voor het ondersteunen van mensen die er zelf even niet uitkomen. Met haar bedrijf De Sociale Raadsvrouw zette ze een landelijk netwerk voor schuldhulpverleners op. En waar ze in eerste instantie alle dossiers nog zelf behandelde moest ze na een explosieve groei al snel professionals inzetten die dit van haar overnamen. Ze stuurt nu deze professionals aan binnen haar landelijke organisatie.

Hettie is een netwerker pur-sang en binnen BMW Voor Elkaar is ze de enige niet bmw’er en verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer.

“Door de jaren heen heb ik vanuit mijn bedrijf De Sociale Raadsvrouw regelmatig te maken gehad met bedrijfsmaatschappelijk werkers. Dan zie je waar verbeterpunten liggen en dat is dan ook wat ik met BMW Voor Elkaar wil bereiken; een sterke, kwalitatieve en snelle dienstverlening en er zijn voor zowel werkgever als medewerker. Ik heb er erg veel plezier in alles vlot en soepeltjes te laten verlopen.

Joyce Neijenhuis

De professionals van BMW Voor Elkaar

Klik op een van onze professionals of bekijk ze per regio door te klikken op de kaart.