Over ons

In 2015 werd BMW Voor Elkaar opgericht door Joyce Neijenhuis en Hettie Schuring. In september 2021 heeft Joyce afscheid genomen en heeft Hettie het bedrijf voortgezet.

De naam zegt eigenlijk alles. BMW Voor Elkaar; we maken het voor elkaar, voor onze klanten en cliënten, maar we zijn er ook voor elkaar als professionals. Het uitgangspunt is: we laten de professional dé professional zijn. Bij BMW Voor Elkaar staat transparant werken centraal. Uiteraard met inachtneming van de beroepscode en AVG, op de wijze die past bij de medewerker, de leidinggevende en de professional zelf. De bedrijfsmaatschappelijk werkers van BMW Voor Elkaar leveren maatwerk, werken accuraat en snel, zonder in te boeten op de kwaliteit.

Hettie Schuring

Hettie heeft een no-nonsens en laagdrempelige benadering met een groot enthousiasme voor het ondersteunen van mensen die er zelf even niet uitkomen. Met haar bedrijf De Sociale Raadsvrouw zette vijftien jaar geleden al een landelijk netwerk voor schuldhulpverleners op. Waar ze in eerste instantie alle dossiers nog zelf behandelde moest ze na een explosieve groei al snel professionals inzetten die dit van haar overnamen. Zij stuurt de professionals van De Sociale Raadsvrouw samen met die van BMW Voor Elkaar aan.

Hettie is een netwerker pur-sang, de zakelijke motor en binnen BMW Voor Elkaar is ze, bijzonder genoeg, de enige niet bmw’er.

“Door de jaren heen heb ik  regelmatig te maken gehad met bedrijfsmaatschappelijk werkers. Dan zie je waar de verbeterpunten liggen en dat is dan ook wat ik met BMW Voor Elkaar wil bereiken; een sterke, kwalitatieve en snelle dienstverlening en er zijn voor zowel werkgever als medewerker. Ik heb er erg veel plezier in alles vlot en soepeltjes te laten verlopen. Recht door zee met een eerlijke manier van zakendoen.

Hettie Schuring

Herma Brink

Als medewerker Backoffice zorg ik er voor dat de financiële administratie van BMW Voor Elkaar op orde is voor zowel de werkgevers als onze bmw’ers. Als hoofd administratie heb ik voldoende kennis en ervaring op gedaan om de wettelijke kaders te bewaken en te handhaven van een bedrijfsadministratie.
Daarnaast ben ik als ZZP’er ook werkzaam als schuldhulpverlener/budgetcoach voor onder andere De Sociale Raadsvrouw. Om het zo maar te zeggen, cijfers zijn mijn ding en er is niets mooier dan mensen vanuit hun intrinsieke motivatie het huishoudboekje weer op orde zien krijgen en houden.

Herma Brink

De professionals van BMW Voor Elkaar

Klik op een van onze professionals of bekijk ze per regio door te klikken op de kaart.