Sandra de Callafon

Regio Zuid-West

MFN (familie) mediator | vertrouwenspersoon

Aangenaam, ik ben Sandra de Callafon, 51 jaar en sta midden in het leven.

Jarenlang heb ik gewerkt in de financiële dienstverlening en sinds een aantal jaar heb ik de switch gemaakt naar mediation. Als persoon en mediator heb ik interesse in mensen en ben ik harmonieus ingesteld. Verder ben ik een open persoon met een groot inlevingsvermogen, zonder te oordelen.

Ik ben een allround mediator en ik richt mij erop om relaties te herstellen. Dit kan zijn in de gezins- of familiesfeer zoals o.a. het transformeren van partners naar partners in ouderschap als ook in arbeidsrelaties. Om verder te kunnen is het belangrijk dat er toch herstel van een relatie plaatsvindt en dat belangen boven tafel komen en er zaken worden uitgesproken.

Als vertrouwenspersoon ben ik een geregistreerd vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen en integriteit, en aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Vertrouwenspersonen (LVV). Iedereen heeft recht op een veilige en prettige werkomgeving. Binnen een organisatie ben ik toegankelijk en een vertrouwelijk luisterend oor. Ik bied de melder veiligheid en keuzes en ik bied de organisatie mijn advies en voelsprieten.