Dilara Coskun

Regio Zuid-West

Onderwerpen als ‘de mens’ en ‘de gezondheid’ in de breedste zin van het woord hebben mij altijd oprecht geïnteresseerd omdat ik van nature erg nieuwsgierig en leergierig ben aangelegd. Hierom wist ik al in een vroege stadium van mijn loopbaan dat ik graag een positieve bijdrage wil leveren voor mensen die door allerlei privé- of werkgerelateerde zaken mogelijk dreigen uit te vallen en hierdoor niet meer optimaal kunnen functioneren.

Als bedrijfsmaatschappelijk werker geloof ik in de mens en in zijn of haar herstel, waar men mogelijk eerst dacht zijn of haar vitaliteit volledig verloren te hebben, maar door inzet van de juiste tools, de vitaliteit met vol vernieuwde energie daadwerkelijk weer terug gewonnen kan worden. Hierbij zal het van belang zijn dat middels het geven van concrete inzichten, als het streven van een gezonde leefwijze en het intrigeren van positieve gedragsverandering in het bedrijfsleven, er geweldige resultaten behaald kunnen worden, welke zowel voor de werknemer als de werkgever grote voordelen zal opleveren.

Daarnaast heb ik met mijn culturele achtergrond, een toegevoegde waarde doordat ik meerdere mensen met ook een andere culturele achtergrond kan begeleiden, waar communicatie en omgang op een ander niveau beter begrepen kan worden en dit voor eventuele versnelling in het herstelproces gerealiseerd kan worden.