Christel Hebly

Regio Midden

In een veilige omgeving help ik jou je gewoonten en aannames te heroverwegen. Soms kan een kleine aanpassing in doen en denken je helpen om met meer gemak en plezier te leven en te werken. Of om juist een grote stap te zetten. Ik ben steeds met een open blik betrokken aanwezig in jouw proces. Soms confronterend, altijd ondersteunend. Jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling staat steeds voorop.

Je kunt bij mij terecht met vragen op het gebied van je loopbaan, persoonlijk leiderschap, omgaan met verandering, vergroten van je werkgeluk, werkenergie-balans, stressklachten, samenwerkingsvraagstukken en omgaan met conflictsituaties.

Gedurende een traject kies ik steeds voor een positieve insteek met de focus op persoonlijke kwaliteiten en kracht. Dit geeft een basis van (zelf)vertrouwen om belemmeringen te herkennen en om te kunnen buigen. Ik werk ervarings- en systeemgericht en maak gebruik van interventies als: kracht- en zijnsgericht coachen, voice-dialogue, oplossingsgericht werken, mindfulness en visualisaties. Het persoonlijke contact staat voorop. Klanten ervaren mij als betrokken, invoelend, rustig, speels én resultaatgericht.