Linda van Vegten

Regio Noord-West

Soms loopt het even niet zoals je in gedachten had en dat is ook prima.

Ik ben Linda van Vegten en ben van origine verpleegkundige, tot ik van ‘zorgen voor’ de overstap wilde maken naar ‘zorgen dat..’. Sinds 2016 ben ik afgestudeerd maatschappelijk werker en werk ik met veel plezier en enthousiasme in dit mooie vak.

In de afgelopen jaren heb ik niet alleen als maatschappelijk werker mogen functioneren, maar ook als zorgcoördinator en coach heb ik mij kunnen ontwikkelen. Hierdoor kan ik breed kijken naar jou als persoon, je leven en alle facetten daaromheen.

Samen met jou help ik je om weer verder te komen op de onderdelen waar je vast loopt en weer vlotgetrokken kan worden. Ik luister naar je en stel vragen, als alles helder is maken we samen een plan en kun je weer op weg. Eerlijkheid en duidelijkheid staan hierbij voorop; dat kun je van mij verwachten, maar dat verwacht ik ook van jou.

Naast dat ik je graag op weg help op alle mogelijke gebieden in je leven en bij al je eigen-aardigheden, heb ik ook expertise opgedaan rondom de begeleiding en coaching van stellen en vrouwen die om willen leren gaan met een miskraam, stilgeboorte, abortus, verlies tijdens en na fertiliteitstrajecten en ieder ander verlies tijdens de zwangerschap.

Het is zoals wordt gezegd niet leren loslaten, maar anders vasthouden.

Ik verheug mij erop om kennis te maken.