Marianne Schram

Regio Zuid-West

“By being yourself, you put something wonderful in the world that was not there before..”

Mijn visie is dat we alles al in ons dragen om te leven en werken vanuit onze authentieke kracht. En dat het de bedoeling is dat we dit voor onszelf ontdekken en delen met anderen; zorgen voor en met elkaar.

Ik begeleid jou, medewerker en leidinggevende, in de groei van jouw persoonlijk leiderschap. Zodat je in beweging komt, besluiten kunt nemen en stappen zet naar verandering vanuit jouw kwaliteiten, talenten en drijfveren. Ik heb expertise op het gebied van stress- en burn-out klachten, persoonlijke en relationele problemen, mensen in conflictsituaties, re-integratie, herplaatsing bij reorganisaties, loopbaanbegeleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Ik doe dit vol toewijding vanuit openheid en verbinding, met enorme spiegels;) en humor. De bron van verandering ligt in bewustwording. Hier ligt de opening om oude patronen los te gaan laten en bewust te kiezen voor jou in dit moment.

Naast transformationeel (loopbaan) coach, teamcoach, trainer & bedrijfsmaatschappelijk werker, ben ik ook yogadocent. Ik integreer de aandacht voor ademhaling, yoga, mindfulness en compassie in onze sessies. Verdiepend en waardevol. Ik kijk uit naar jou!