Francis Stroes

Regio Zuid-West

Francis Stroes, loopbaanbegeleider, coach persoonlijke ontwikkeling werk & privé met ruime ervaring vanuit de uitzendbranche en eigen praktijk.

Samen met jou ga ik op zoek om weer plezier terug te krijgen in jouw werk en privé. Dit kan zowel coachend buiten in de natuur als binnen in een coachingsruimte. Het gaat om jou, en elk mens vraagt om een persoonlijke aanpak die het beste bij je past.

Door mijn praktische en resultaatgerichte manier van werken komen we snel tot de essentie van jouw hulpvraag en kunnen we deze daarna samen uitwerken in een concreet plan. Eén van mijn talenten is mijn doelgerichtheid. Dit helpt mij om jou zo optimaal mogelijk te begeleiden in jouw traject. Daarnaast bezit ik diverse (meditatie)technieken om de verbinding tussen het denken en voelen te optimaliseren. Dit helpt jou om weer volledig in verbinding met jezelf te komen. En hiermee leer ik je hoe je met je spanningen en emoties om kunt gaan. Zodat jij met een grotere weerbaarheid en meer zelfvertrouwen stappen kunt zetten in zowel werk als privé.

Specialismen:
Assertiviteit, het stellen van grenzen, effectiever communiceren, meditatie, verbinding hoofd en gevoel, verbinding met jezelf en anderen in persoonlijke ontwikkeling, burn-out, stressklachten, balans werk en privé.