Stephan van der Kamp

Regio Noord-West

Maakt wensen menselijk!

Ik ben woonachtig in Alkmaar en sinds 2007 werkzaam in de Zorg & Welzijn.

Mijn ambitie is ‘het werken met mensen’ in de breedste zin van het woord en het bieden van gezinsondersteuning, persoonlijke begeleiding en verpleegtechnische zorg bij mensen thuis. Belangrijk vind ik het bieden van hoge kwaliteit van zorg, advies en begeleiding die aansluit op de wensen van ieder individu!

Vanaf 2014 ben ik als zelfstandige bij mensen via het PGB in de jeugd-/gehandicapten- en ouderenzorg. Wanneer je in de persoonlijke omgeving bent van iemand leer je al snel dat het gezin, de familie en mantelzorgers er omheen onderdeel zijn van het verhaal en het ontlasten van de omgeving cruciaal is in de zorg of begeleiding.

In 2019 kreeg ik het idee om de garage om te bouwen tot een activiteitenruimte of atelier waar ik momenteel jongeren aan huis begeleid met een rugzakje, PTSS, epilepsie, hoog sensitiviteit en Downsyndroom.

Bij BMW Voor Elkaar hoop ik een brug te slaan tussen het individu en omgeving, de betrokken instanties en het gewenste resultaat.

Kort omschreven ben ik graag creatief en in de tuin bezig en houd ik van de natuur, wandelen, fietsen, reizen en theater.