Mensen laten zoveel geld liggen!

Regelingen & voorzieningen 2022

Ongeveer 40% van de mensen laat geld liggen door geen gebruik te maken van allerlei regelingen en voorzieningen die er voor hen zijn. Op deze pagina’s staan alle gangbare regelingen op een rij, u kunt eenvoudig nakijken of u in aanmerking komt voor een bepaalde regeling.

Ga naar de Kennisbank voor een volledig overzicht van de Regelingen & voorzieningen.

Een laag inkomen en juridische bijstand

Mogelijk bent u verwikkeld geraakt in een juridisch geschil, van welke aard dan ook. Indien u een inkomen heeft op bijstandsniveau of net boven het minimumloon, dan komt u waarschijnlijk in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand.

Moet u zaken regelen met de overheid?

(Voor het aanvragen van deze toeslagen heeft men een DigiD nodig (www.digid.nl). De DigiD is nodig om via het internet zaken te regelen met de overheid.

Handige tips en links zijn

http://www.nibud.nl/consumenten/berekenuwrecht/

https://www.nibud.nl/consumenten/levenssituaties/studeren-levenssituaties/

http://www.nibud.nl/consumenten/themas/werk-en-werkloosheid/

De verwerking van de gegevens in het regelingen en voorzieningenoverzicht van De Sociale Raadsvrouw en de totstandkoming daarvan is naar beste weten en met de grootste zorg uitgevoerd. De Sociale Raadsvrouw, noch haar toeleveranciers kunnen evenwel instaan voor de juistheid en de volledigheid van de informatie regelingen en voorzieningen en zijn dan ook, behoudens opzet of bewuste roekeloosheid van De Sociale Raadsvrouw c.q. haar toeleveranciers, niet aansprakelijk voor schade die is ontstaan als gevolg van onjuistheid, onvolledigheid of onrechtmatigheid van de inhoud van de in de regelingen & voorzieningen aangeboden informatie.

Direct contact of een afspraak maken?

Van persoonlijk advies tot een directe aanmelding, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur op
085-303 9262 of vul onderstaand formulier in.

Voor calamiteitenopvang van 08.30 uur tot 17.00 uur belt u met
085-3039262 . Buiten kantoortijd en in het weekend belt u met
085-0047997

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.