App

Beleid en schulden

Je kunt de mening zijn toegedaan dat voor iedereen in het bedrijf dezelfde regels gelden, maar je kunt ook de mening hebben dat je alleen werknemers helpt die een vast dienstverband hebben of die weinig verzuimen, ga zo maar door. Aan u de keus.
Beleid maken is gewoon lastig. Het vergt niet alleen inzicht in het hoe en waarom iemand schulden heeft, maar heeft ook alles met de bedrijfscultuur te maken. Reden waarom HRM vaak vastloopt bij het maken van beleid.

Door bedrijven voor wie we werken werden we gevraagd met hen mee te denken over het maken van beleid hiervoor. Inmiddels doen we dit bij diverse bedrijven.
U kunt als bedrijf vrijblijvend een gesprek met ons hierover aangaan. Wellicht levert het meteen al goede ideeën op.

U kunt ons bereiken op 085-4019484.

DSR Budgetmanager, een kasboekapp, gratis te downloaden voor IPhone en Android

De Budgetmanager app is een gemakkelijk weekkasboek, waarbij het voor iedereen op een gegeven moment een sport wordt om dit bij te houden. Wat je aan het eind van de week bespaart gaat hup… het spaarvarkentje in. De DSR Budgetmanager berekent na iedere invoer hoeveel je die dag nog mag uitgeven. Ook zie je eenvoudig wat er nog over is om de rest van de week te gebruiken.

Volledig privé uw financiën bijhouden in de app

De DSR Budgetmanager is volledig privacy-veilig, het heeft namelijk geen verbinding met het internet. Je bent de enige die weet en ziet wat je uitgeeft en overhoudt. Bij goed gebruik zorgt de DSR Budgetmanager ervoor dat je niet rood komt te staan en inzicht krijgt in je financiën.

Download nu in uw App Store

De app is gratis te downloaden voor Android en IOS toestellen in de App Store van Apple en voor Android.

 

Direct contact of een afspraak maken?

Van persoonlijk advies tot een directe aanmelding, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur op
085-303 9262 of vul onderstaand formulier in.

Voor calamiteitenopvang van 08.30 uur tot 17.00 uur belt u met
085-3039262 . Buiten kantoortijd en in het weekend belt u met
085-0047997

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.