Referenties

Referenties - bedrijfsmaatschappelijk werker

Ellen Nuij

– Manager Personeelszaken – Ajax Amsterdam –

“Eigenlijk hoop je zo min mogelijk gebruik te moeten maken van de dienstverlening van BMW Voor Elkaar. Maar als het dan toch nodig blijkt te zijn is het heel fijn dat de samenwerking Betrouwbaar, Menselijk en Waardevol is. Zowel in het vormgeven van beleid als in de ondersteuning als vertrouwenspersoon voor onze medewerkers.”


Referenties - bedrijfsmaatschappelijk werker

Sandra de Booij

– Senior Teammanager Health@Work – Randstad Groep Nederland –

“De situaties waarbij we BMW voor Elkaar inzetten zijn vaak voor een medewerker heel ingrijpend. Of het nou om een situatie gaat waarbij iemand even uit balans is, hulp nodig heeft bij rouwverwerking, financiële problemen of bij het verwerken van een traumatische ervaring, het is belangrijk dat iemand dan snel de juiste hulp krijgt. Als werkgever wil je dan een partner waarop je kan vertrouwen dat die medewerker in goede handen is. Een partij die iemand niet alleen een luisterend oor biedt, maar juist echt verder helpt, net dat stapje meer doet. BMW voor Elkaar is die partner voor Randstad en haar medewerkers. Niet alleen ondersteunen zij onze medewerkers op een vakkundige wijze, bij diverse soorten situaties in hun leven of loopbaan, maar zij zijn ook een echte partner voor ons als organisatie. Zij denken met ons mee, houden ons als organisatie ook een spiegel voor en zijn bovendien ook nog eens hele prettige mensen om mee samen te werken”.


Astrid Kruijt

– Teamleider Kraamzorg De Eilanden –

“Uit preventie oogpunt heeft ons bedrijf onze medewerker in contact gebracht met BMW voor elkaar. Mijn aanwezigheid als leidinggevende was hierbij gewenst.  In een heel fijn 3 gesprek hebben de medewerker en ik antwoorden gekregen op vragen die ons echt verder hebben geholpen.  Snelle mogelijkheid bij het tot stand komen van een afspraak.  Ik kan dit bedrijf aanbevelen”.

 

Wil je meer informatie?

Contact opnemen