Marianne Bovée

Regio Midden

Mijn naam is Marianne Bovée. Ik heb vele jaren en in heel uiteenlopende functies gewerkt binnen het onderwijs en het bedrijfsleven. Alle ervaringen samengepakt heb ik de overstap gemaakt naar wat ik het liefste doe; mensen en organisaties begeleiden bij (dreigende) conflicten.

Als MfNregistermediator verzorg ik mediations in de werkomgeving en binnen de privésfeer. Onderwerpen binnen de mediations zijn bijvoorbeeld conflicten tussen een medewerker en een leidinggevende, gerelateerd aan ziekteverzuim of een reintegratie, exit mediation, teamconflicten of het herstellen van (werk)afspraken. Ik werk binnen zeer uiteenlopende organisaties zoals onderwijs, zorginstellingen en (familie)bedrijven.

Daarnaast ben ik LVVregistervertrouwenspersoon voor diverse organisaties. Als extern vertrouwenspersoon begeleid ik mensen in situaties waar sprake is van ongewenst gedrag of waar integriteitskwesties vermoed worden. Organisaties adviseer ik over een goed beleid op deze onderwerpen.

Verder ben ik lid van diverse klachtencommissies en in het bezit van de wpbr vergunning waarmee ik hoor en wederhoor mag toepassen.

Ik heb de masteropleiding Onderwijskundig Ontwerp en Advisering (UU) afgerond en de executive master Management van Publieke Vraagstukken (UU) gevolgd in de vorm van masterclasses.