HRM

De Sociale Raadsvrouw en de samenwerking met HRM

Met ruim 15 jaar ervaring binnen bedrijven en arbodiensten hebben we goed zicht op wat binnen een bedrijf nodig is om met de financiële zorgen van werknemers om te gaan. Kennis van schulden, schuldhulp, loonbeslagen, budgetcoaching, beleid etc. Het blijft een gevoelig onderwerp, dat praten over gebrek aan geld… Wat mag wel en wat mag niet?

Eén op de vijf huishoudens in Nederland heeft problematische schulden. De problemen die iemand daarvan ondervindt blijven niet beperkt tot de vier muren van de woning, maar reizen iedere dag mee naar het werk. Verzuim veroorzaakt door schulden is hierbij een duidelijk signaal. U kunt ervan uitgaan dat werknemers met schulden gemiddeld zeven dagen per jaar verzuimen.

U kunt ons bereiken op nummer 085-4019484.

Workshops voor HRM

Twee interessante workshops zijn:

Loonbeslagen de Baas is een twee uur durend in-company interactief college loonbeslagen voor max. 12 personen. Voor bedrijven die zich serieus willen verdiepen in de wereld van de schulden, het herkennen, do’s and don’ts en het maken van beleid.

De E-Learning Thuisadministratie is een workshop voor alle medewerkers binnen een bedrijf en is er op gericht om medewerkers te helpen een overzichtelijke administratie te krijgen en te houden, en gebruik te maken van alle regelingen en voorzieningen. Overzicht en tijdig bijsturen zorgt voor minder schulden. Preventie pur sang! Men kan door middel van een code online inloggen en in de eigen tijd de workshop thuis doen.

Direct contact of een afspraak maken?

Van persoonlijk advies tot een directe aanmelding, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur op
085-303 9262 of vul onderstaand formulier in.

Voor calamiteitenopvang van 08.30 uur tot 17.00 uur belt u met
085-3039262 . Buiten kantoortijd en in het weekend belt u met
085-0047997

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.