Ali Al Hadaui

Regio Zuid-West

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken.’

drs. Ali Al Hadaui (1975) studeerde in 2006 af als cultureel antropoloog en ontwikkelingssocioloog aan Universiteit Leiden. Hierna werkte hij jarenlang bij de overheid als beleids- en stafadviseur. Zijn lessen als professional is dat er niet alleen moet worden gekeken wat er in de wet staat, maar dat er ook rekening dient te worden gehouden met de situatie van de werkgever en werknemer. Alleen dan kan er prettig contact zijn.

Alles bij elkaar opgeteld heeft Ali Al Hadaui met ruim 500 mediations een brede ervaring op verschillende terreinen, met name op het terrein van arbeidszaken.

Ali Al Hadaui is lid van de Mediatorsfederatie Nederland (MfN), de Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) en van de Vereniging van Mediators in de Gezondheidszorg (VMGZ). Geregeld draagt hij bij aan het tijdschrift Nederlandse Mediation door geanonimiseerde en tegelijk gedetailleerde casussen aan te leveren.

Zijn ervaring als mediator met een migrantenachtergrond die zeven talen spreekt en als trainer interculturele communicatie maakt vaak het verschil in het bereiken van een doorbraak in impasses bij interculturele en interreligieuze kwesties.