Conflict met werknemer

Heeft u als werkgever een conflict met met uw werknemer? Dan is het zaak om dit op een goede manier op te lossen. BMW Voor Elkaar kan u hierbij helpen. Wij zijn een landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijk werkers die u ondersteunen bij psychosociale problematiek. Samen met u en uw werknemer gaan we aan de slag om het probleemoplossend vermogen te ontwikkelen en zo tot een oplossing van het conflict te komen.

Let op: wij werken uitsluitend in opdracht van bedrijven en niet voor particulieren.

Conflictbemiddeling

Het netwerk van BMW Voor Elkaar BV bestaat uit een groot aantal ervaren bedrijfsmaatschappelijk werkers uit diverse regio’s. Dankzij dit brede netwerk is er altijd wel een bedrijfsmaatschappelijk werker beschikbaar bij u in de buurt. Wij staan dan ook voor korte lijnen en een snelle inzetbaarheid, en helpen u graag met het oplossen van uw verstoorde werkrelatie.

De conflictbemiddeling start met individuele gesprekken met beide partijen. Er wordt gekeken welke ervaring een ieder heeft met het conflict en in hoeverre ze in staat het zijn op de juiste wijze te verwoorden. Mocht tijdens het gesprek blijken dat er mediation nodig is, verwijzen wij direct naar mediators met wie wij goede ervaringen hebben.

De diensten van BMW Voor Elkaar BV

Wij zijn u graag van dienst bij een verstoorde werkrelatie, maar ook op andere gebieden helpen wij u graag. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Bedrijfsmaatschappelijke dienstverlening
  • Bedrijfsmaatschappelijk werk
  • Conflictbemiddeling
  • Ondersteuning bij rouw en verlies

Contact met ons opnemen

Heeft u een verstoorde werkrelatie en wilt u deze graag op een goede manier oplossen? Neemt u dan gerust eens contact op met BMW Voor Elkaar. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en op zoek te gaan naar een passende bedrijfsmaatschappelijk werker.