Ziekteverzuimbeleid

Heeft u een werknemer die voor lange tijd ziek is geweest, en vindt u het lastig om deze te begeleiden bij de re-integratie op de werkvloer? Schakel dan de hulp in van BMW Voor Elkaar. Wij helpen u graag met het in kaart brengen van het ziekteverzuimbeleid. BMW Voor Elkaar kijkt naar de psychosociale problemen, problemen met de werkgever en problemen thuis om zo uw werknemer goed te kunnen begeleiden en weer aan het werk te krijgen. Wij werken altijd met korte lijnen en korte consultrajecten (van maximaal zes consulten) om zo oneindige trajecten te voorkomen. Dus wilt u graag uw ziekteverzuim minderen? Dan staan de professionals van BMW Voor Elkaar voor u klaar.

Wie zijn wij?

BMW Voor Elkaar is de organisatie met een landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijke werkers die werkgevers én werknemers ondersteunen bij psychosociale problematiek, zoals langdurig verzuim.

Aandacht voor verzuimpreventie zal het verzuim terugdringen en u helpen om vroegtijdig signalen van een dreigend verzuim te herkennen. Samen met u en uw werknemer bieden wij ondersteuning bij het ontwikkelen van het probleemoplossend vermogen van uw werknemer. Zo blijft uw werknemer duurzaam inzetbaar.

Onze diensten

Niet alleen op het gebied van ziekteverzuimbeleid zijn wij u graag van dienst, maar ook bij andere gebeurtenissen omtrent u werknemer kunt u bij ons terecht.

  • Gezamenlijk gesprek
    Ondersteuning bij rouw en verlies
    Vertrouwenspersoon voor ongewenste omgangsvormen
    Klachtencommissie voor ongewenste omgangsvormen
    Consultancy

Ja, ik wil ziekteverzuim minderen!

Wilt u graag het ziekteverzuim minderen of wilt u uw werknemer op een goede manier laten re-integreren en heeft u hierbij hulp van een professional nodig? Neem dan eens telefonisch of per mail contact op met BMW Voor Elkaar BV voor hulp bij verzuimpreventie. Ook kunt u het aanmeldformulier downloaden.

 

Wilt u meer weten over verzuimbeleid voor uw organisatie?
Neem dan contact met ons op.