Financiële zorgverlening

Financiële problemen op de werkvloer

De financiële zorgverleners van De Sociale Raadsvrouw helpen uw medewerker als hij of zij schulden en/of loonbeslagen heeft. We helpen mensen met hoge schulden, maar ook als er nog maar een paar achterstanden zijn.

Ook als er om wat voor reden dan ook weer balans moet komen tussen inkomen en uitgaven kunnen zij uw medewerker bijstaand. Te denken valt dan aan pre-pensioen, verandering van functie, verlies van werk van de partner, ziekte, tweede spoor, een kind dat gaat studeren etc. etc. Bij al deze momenten is het belangrijk weer orde op zaken te stellen.

Wij werken razendsnel. Een aanmelding wordt onmiddellijk in behandeling genomen, want wanneer we nodig zijn staat het water uw medewerker al vaak aan de lippen. Vaak wordt er dezelfde dag al een afspraak ingepland.

U bereikt ons op nummer 085-4019484

 

 

Wat doet een financiële zorgverlener?

Een financieel zorgverlener zorgt voor overzicht in de privé administratie van uw medewerker. Wij bezoeken de medewerker thuis, daar ligt namelijk alle informatie. We kijken of iemand recht heeft op de diverse regelingen en voorzieningen en of de belastingen goed zijn gedaan, maar ook naar de uitgavenkant; zijn er dubbele verzekeringen, wat kan er goedkoper, wat is een onnodige uitgave etc. etc. Kortom we brengen de inkomsten en uitgaven weer in balans. Bij schulden zorgen we dat een dossier wordt klaargemaakt voor schuldhulp door het opvragen van alle schulden bij de schuldeisers. We begeleiden naar een gemeentelijke schuldhulp, als dat nodig is, of treffen betalingsregelingen als de schulden nog niet te hoog zijn opgelopen.

In veel gevallen kan door hulp van onze financieel zorgverleners erger worden voorkomen.

Direct contact of een afspraak maken?

Van persoonlijk advies tot een directe aanmelding, wij zijn u graag van dienst. U kunt ons op werkdagen bereiken van 8.30 uur tot 17.00 uur op
085-303 9262 of vul onderstaand formulier in.

Voor calamiteitenopvang van 08.30 uur tot 17.00 uur belt u met
085-3039262 . Buiten kantoortijd en in het weekend belt u met
085-0047997

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.