BMW Voor Elkaar
Villa Xaverius
Rijsenburgselaan 11
3972 EG DRIEBERGEN-RIJSENBURG
Tel: 0343 โ€“ 700 235
Ingang aan zijde Drieklinken

Villa Xaverius ligt in oud Rijsenburg te Driebergen-Rijsenburg. De witte villa is in 1855 gebouwd als cadeau voor de Zusters van Liefde. Vanaf 1950 hebben de Zusters Ursulinen zich gevestigd in deze villa. Sinds een aantal jaren is de Villa ingericht als een gezondheidscentrum.
De Villa is zowel per auto, als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Dichtbij en voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de auto. Er is een bushalte op de nabijgelegen Hoofdstraat.

Met de auto
Op de snelweg A-12 (Arnhem โ€“ Utrecht) neemt u de afslag Driebergen-Zeist. Als u vanaf richting Arnhem komt, gaat u na de afslag linksaf richting Driebergen. Als u vanaf richting Utrecht komt, gaat u na de afslag rechtsaf richting Driebergen. Eenmaal op de Hoofdstraat gaat u bij het 2e stoplicht rechtsaf (Buzziburglaan). Vervolgens gaat u bij de T-splitsing naar rechts, u rijdt dan op Drieklinken. Na circa 50 meter ziet u aan u linkerhand op de hoek Drieklinken/Rijsenburgselaan Villa Xaverius.

Met openbaar vervoer
Vanaf NS Station Driebergen-Zeist kunt u buslijn 50 of 71 nemen richting Driebergen. Vanaf de halte Rijsenburg is het nog 5 minuten lopen. Als u uitstapt bij de halte Rijsenburg loopt u terug naar het stoplicht vervolgens loopt u links de Buzziburglaan in, en daarna bij T-splitsing gaat u naar rechts. U bent dan op Drieklinken. Na ongeveer 50 meter ziet u aan uw linkerhand Villa Xaverius.
Na de entree heeft u direct aan uw rechterhand een wachtruimte. Wilt u plaatsnemen in de wachtruimte? Wij komen u dan ophalen.