Frits de Jong

Regio Noord

Systemisch & Transformatief Coach/BMW en allround verzuimspecialist in hart en ziel.

“Word je bewust van, en volg je verlangen! Het enige dat je hoeft te doen is beslissen wat je doet met je tijd die je is gegeven.” (Gandalf, The Lord of the Rings)

Vanuit mijn onderneming Intraspekt werk ik als Bedrijfsmaatschappelijk werker, Coach/Mediator en als Praktijkondersteuner Bedrijfsarts. Voor losse en structurele opdrachten.

Mijn aanpak is eclectisch te noemen met een sterke methodische invloed vanuit ‘positieve gezondheid’, ‘systemisch werk’ en de ‘transformatieve conflictoplossing’.

Eerder was ik werkzaam in loondienst en later als zzp-er en mkb-er in diverse functies: (bedrijfs-)maatschappelijk werker, sportinstructeur/-masseur, hypnotherapeut en register casemanager, studio-eigenaar/personal trainer Fit20 in Haren en Groningen Zuid.

Naast Intraspekt ben ik mede-eigenaar van Kalytera, een multidisciplinair interventiebedrijf. Wij ondersteunen met een team van specialisten werknemers/ondernemers bij het oplossen van persoonlijke en werkvraagstukken bij al dan niet (dreigende) uitval uit het arbeidsproces.

“Waar een wil is, is een weg”, dan kun je dingen doen die je voor schier onmogelijk hield.

Ik ben geregistreerd bij het Instituut-ITCO, bij de NVPOB en het Registerplein.