Marie-José van Dijke

Regio Zuid-West

Als bedrijfsmaatschappelijk werker en vertrouwenspersoon is mijn drive om medewerkers te verrijken door het verwerven van inzichten en ontwikkelen van vaardigheden. Met inzichten, vaardigheden, tips en steun word je in staat gesteld om de eigen regie te herpakken en bestand te zijn nu en in het vervolg als er weer moeilijke situaties zijn. Om dat resultaat te behalen werkt dat voor iedereen anders. Het ontwikkelen van juist die manier van aanpak, waarbij jij je senang en bij jezelf voelt, leidt tot het beste resultaat. Ik begeleid en ondersteun jou daar graag bij.

Zit je in een situatie waarbij je het gevoel hebt dat je vastloopt, weet dat er altijd mogelijkheden zijn. Alleen je kunt ze niet zien door alle emoties, vragen en de impact op jou. Een beroep doen op een deskundige die buiten de situatie staat is al een stap vooruit en een stap voor jezelf. Doen!

Ik werk volgens de beroepscodes voor bedrijfsmaatschappelijk werk en voor vertrouwenspersonen. Tijdens het eerste gesprek worden de belangrijkste punten daarover besproken en wat je kunt verwachten van mij tijdens de begeleiding. Een natuurwet is dat ‘alles wat aandacht krijgt, groeit’. Mijn voorstel is om die wet positief in te zetten.

Daarnaast ben ik AVG functionaris voor BMW Voor Elkaar.