Sandra van der Hor

Regio Zuid-West

Vanuit oprechte betrokkenheid werk ik graag samen met mensen en organisaties, die een luisterend oor, advies of hulp nog hebben.

Als extern en gecertificeerd vertrouwenspersoon bied ik dat luisterend oor en zoeken we samen uit of de melder er iets mee zou willen doen, en zo ja, ‘wat dan’.

Voorkomen is beter dan genezen en daarom staat preventie voor mij altijd op de eerste plaats. Signaleren (vroegtijdig) en de aanpak van psychosociale arbeidsbelasting kan in veel gevallen serieuze en langdurige problematiek voor werknemers en werkgevers voorkomen.

Gelukkig komt er in steeds meer organisaties het besef dat ongewenste omgangsvormen en integriteitschendingen overal wel eens voorkomen, dat je je ogen er niet voor moet sluiten en dat je als organisatie zorg moet dragen voor een veilige werkplek en dat iedereen uit de organisatie eraan bij kan dragen om dat te bereiken.

Respect, zorgvuldigheid en integriteit zijn voor mij persoonlijke waarden. Mensen typeren mij als enthousiast, professioneel, betrouwbaar, praktisch, doortastend en gedreven.

Gaat het over preventie, gedrag en mensen, en ben je als mens of organisatie op zoek naar een extern vertrouwenspersoon, trainer of coach? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!