Binnen BMW Voor Elkaar en De Sociale Raadsvrouw zullen wij er alles aan doen om onze zgn. “footprint” zo klein mogelijk te houden.

We proberen zoveel mogelijk werknemers te helpen in de eigen regio met een lokale bedrijfsmaatschappelijk werker of budgetcoach om het aantal gereden kilometers zo laag mogelijk te houden. Indien mogelijk vergaderen wij online via Teams. Dit doen we met nieuwe klanten/bedrijven maar ook met cliënten. Als er één mooi ding is wat de coronacrisis ons gebracht heeft is het dat we nu weten dat het heel goed mogelijk is online te vergaderen en online consulten te voeren.

Ook zullen bij teamdagen de lunches zoveel mogelijk voorzien zijn van lokaal geteeld voedsel en dan ook nog het liefst vegetarisch.  Dit zal niet altijd kunnen, maar we gaan het in ieder geval proberen. Ieder jaar zal de directie een donatie doen aan een goed doel op het gebied van klimaat.

Met zijn allen kunnen we wat doen aan de opwarming van de aarde, soms klein, soms groot. Bewust bezig zijn met grondstoffen is wat we allemaal kunnen doen. Cool down the planet.

Hettie Schuring
Directeur