Astrid van de Nieuwenhof

Regio Midden

Een chronische ziekte is meer dan een medische aandoening. Het besef dat je ziek bent en nooit meer beter wordt, raakt alle facetten van je leven. Voor je het weet gaat het alleen nog maar over wat je allemaal niet meer kunt. Is terugkijken veel aantrekkelijker dan vooruitkijken. Juist op dat moment is het zaak om ruimte te maken voor nieuwe perspectieven. Jij bent immers meer dan je ziekte, je bent een persoonlijkheid, een goed stel hersens, iemand die nog heel veel wél kan. Mits je de kracht vindt om zelf het heft in handen te nemen.

Ik help mensen met een chronische aandoening om het beste uit hun leven te halen. Te denken vanuit mogelijkheden en zelfstandig om te gaan met de beperkingen. Ik coach en begeleid, vanuit een gedegen erkende opleiding en mijn eigen ervaring met een chronische aandoening.

Ik wil er voor jou zijn, luisteren, meedenken, antwoorden helpen zoeken en vertrouwen geven. En soms ook confronteren, de spreekwoordelijke spiegel voorhouden als dat nodig is. In ieder geval altijd met enthousiasme. Samen werken we aan jouw toekomst.